9400 Sopron, Makó út 23 I/8. INGYENES PARKOLÓHELY

Bemutatkozás

Megosztás

A GerincesEmber, (gerinc-tréner és manuálterapeuta) arra összpontosít a kezelések során, hogy ön messze elkerülje a fájdalmakat, nagy hangsúlyt fektetve a prevencióra minden esetben. Sokkal egyszerűbb egy betegséget elkerülni, mint azt később kezelni, rehabilitálni.

“Ha nem vagy rá hajlandó, hogy változtass az életeden, nem lehet rajtad segíteni.”
Hippokratesz

Mit jelent ez számunkra?

Amikor ellátogat hozzánk, biztos lehet benne, hogy önnel egy sok éves tapasztalattal rendelkező, profi gerinc-tréner és manuálterapeuta fog foglalkozni, aktuális állapotát és genetikai jellemzőit szem előtt tartva. Célunk, megelőzni a gerinc és izom eredetű egészségügyi rendellenességeket, ha már adott a baj, enyhíteni a fájdalmat, hogy ön mielőbb visszatérhessen, megfelelő életvitelbeni változtatások beiktatásával aktív, fájdalommentes életmódjához. A GerincesEmber az ön első látogatása során elmagyarázza, mik okozzák általánosságban a gerinces eredetű problémákat és, hogy ez miként van hatással az ön és családja egészségügyi állapotára, vitalitására. Egy alapos beszélgetés után megismerjük, hogy ön mit dolgozik, lelki állapotát, a családon belüli esetleges örökletes hajlamot, előzetes sérülések kórtörténetét. Ezután teljes kiértékelést adunk önnek jelenlegi állapotáról, lehetőségeiről. Megnézzük, mely kezelés, ellátás felel meg legjobban az ön egyéni igényeknek, és kidolgozzunk egy prevenciós vagy rehabilitációs tervet. Amennyiben az ön állapota meghaladja tudásunkat, elirányítjuk egy önnek megfelelő, magasabb kvalitású szakemberekhez.

„Mondd el a múltat, diagnosztizáld a jelent, jósold meg a jövőt!”
Hippokratesz

Az ember elsődleges rendszertani besorolása; GERINCESEK CSOPORTJA!

Talán nem kell külön elmagyarázni, miért ez az elsődleges, ami szerint csoportosítja a tudomány az emberi fajt.

Ha egyszerűen csak kérdése van, keressen minket bizalommal, nyaki, háti vagy deréktáji fájdalmak megelőzésére irányuló szándék vagy már kialakult rendellenességek esetén.  

Gőgh Zoltán Weider Professional gerinc-tréner, gyógymasszőr 9400 Sopron Makó u. 23 I/8, (Parkolás ingyenes!) Tel: +36/20/987-7544